Ademen in een groepsceremonie

Voor wie die in groep wil deelnemen aan een helend energieveld waarin je spanning kan loslaten

Spanning loslaten in groep

Bepaalde situaties of gebeurtenissen in je leven kunnen zo overweldigend zijn dat je ze wegduwt. Die ervaringen worden opgeslagen in ons primitief brein en lichaamsgeheugen. 

Zo zijn er beperkingen in je ademhalingspatroon ontstaan. En daardoor in het voelen van je emoties.   

Je voelt vaak een gebrek aan energie, stress, angst, negatieve gedachtestromen. Je hebt psychosomatische klachten

In een Breath Ceremony beginnen we met beweging om je lichaamsenergie terug te activeren. Je wordt je bewust van de spanningsvelden in je lichaam.  

Van hieruit start je de Adem Ceremonie gebaseerd op de BBTRS® methode. Je ademt diep in en uit zonder onderbreking. De energetische vibratie van je lichaam verhoogt. Je kan eindelijk gevoelens en spierspanningen loslaten die verband houden met niet geuite emoties of onverwerkte trauma's. 

We creëren een veilige ruimte en ondersteunen jou in de vrije expressie van geblokkeerde energie. Samen met de andere deelnemers ga je door een bevrijdend proces dat dat je als groep ook dicht bij elkaar brengt.   

Het effect van een Breath Ceremony is een ervaring van diepe innerlijke vrede en het herwinnen van je volle kracht en vitaliteit.

Biodynamisch ademen heeft zijn wortels Wilhelm Reich’s lichaamsgerichte therapie, de trauma healings methode van Peter Levine, Polyvagal Theory van Stephen Porges en de Trauma Release Excercises van Dr Bercelli.

Contacteer me
Ademen in een groepsceremonie
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.