Omgaan met trauma als leider

Voor leiders die geconfronteerd worden met eigen trauma’s en die van hun medewerkers en een constructieve en veilige context willen creëren voor hun mensen

Gecentered blijven bij spanning

Onverwerkt trauma is de hoofdoorzaak van veel conflicten en disfunctioneel gedrag in organisaties. Dit kan de werksfeer echt verzieken.

Roddelen, blokkeren, dichtslaan zonder reden, geprikkeld lopen, defensief of agressief zijn, neerslachtigheid, twijfelen aan jezelf…. Allemaal symptomen van onverwerkte emoties.

Je loopt soms zelf ook gespannen zonder precies te weten waarom.  Dan kan Je nog minder overweg met de issues van je medewerkers.

De kwaliteit van je leiderschap lijdt onder al die emotionele vervuiling.

In onze programma’s leer je als trauma gevoelige leider zowel je persoonlijke blokkades herkennen als om te gaan met blokkades van anderen. Je begint oog te hebben voor wat zich onder de oppervlakte afspeelt. 

Je verwerft de relationele en somatische vaardigheden om een ​​emotioneel veilige omgeving te creëren. Hier kunnen mensen stilaan terug zichzelf zijn. Je kan vastzittende energie losmaken en de creatieve kracht binnen je organisatie de vrije ruimte geven. Je bent klaar om als leider terug authentiek ten dienste te staan van je mensen.

Ben jij klaar voor een innerlijk reis als leider? Contacteer me hier:

Contacteer me
Omgaan met trauma als leider
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.