Conflicten ontmijnen

Voor mensen die emotioneel vastzitten in conflict(en) en geen serene uitweg vinden

De knoop in de relatie ontwarren

Je bent emotioneel geactiveerd door een conflict. Het eist heel veel aandacht en energie op. Dat is een signaal dat er waarschijnlijk oude kinderlijke pijn in jou getriggerd wordt. Daardoor ben je niet in staat om op een volwassen manier te reageren op wat zich voordoet. 

Vaak zeg je of doe je dan domme dingen. Zo ontstaat er een ketting van reactie en tegenreactie.

Op zo’n ogenblik heb je iemand nodig die samen met jou de diepte induikt. Wat is er echt aan de hand?

Bij systemisch oplossen van een conflict brengen we samen het onderliggende patroon van het conflict in kaart. We stellen alle spelers op in de ruimte. Ook wat er zich in je persoonlijk verleden heeft afgespeeld. 

Welke dynamiek zorgt ervoor dat jij conflict ervaart? Wat dient er in het systeem hersteld te worden zodat er terug harmonie ontstaat? . 

In een systeemopstelling ga je vaak letterlijk in de schoenen van iemand anders staan. Zo komt er informatie naar boven waar je geen weet van had. 

Er ontstaat onverwacht helderheid. Je weet wat je te doen staat. Vaak verandert de situatie zelf ook ineens. De werkelijkheid neemt een wending die je niet verwacht had. Het resultaat van deze invoel-oefening is het gevoel van bevrijding omdat er een knoop is ontward.

Wil jij ook een relatie die vastzit ontmijnen? Contacteer me dan hier:

Contacteer me
Conflicten ontmijnen
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.