Coaching die het lichaam meeneemt

Voor mensen die te veel in hun hoofd zitten en meer aanwezig willen zijn in hun lichaam

Uit je hoofd stappen

We leven in onze cultuur meer en meer in ons hoofd. Afgescheiden van ons lichaam. Het resultaat van de loskoppeling van je lichaam is dat je je vaak vervreemd voelt van jezelf, van anderen en van de wereld om je heen. Hierdoor verlies je jouw innerlijke kracht. Je aangeboren intelligentie. Je intuïtieve focus.

Bij somatische coaching wordt je terug gezien als een volledige persoon die ademt, voelt waarneemt en instinctief reageert. Alles is met elkaar verbonden. We nemen ook je subjectief lichaamsbewustzijn mee om tot de gewenste oplossing te komen.

Dit is de snelweg naar de kern van het vraagstuk. Zo creëren een opening die aan je vezels plakt.  Want blijvende verandering vindt enkel plaats als er ook neurologisch iets verandert.

Je (persoonlijk) leiderschap belichamen

Voor leiders die te veel in hun hoofd zitten en terug vanuit hun natuurlijke kracht willen handelen

Omgaan met trauma als leider

Voor leiders die geconfronteerd worden met eigen trauma’s en die van hun medewerkers en een constructieve en veilige context willen creëren voor hun mensen.

In je kracht staan

Voor mensen die impact willen hebben door natuurlijke overtuigingskracht en charisma te belichamen

Wil jij ook blijvende verandering door terug meer te voelen?

Contacteer me hier!

Getuigenissen

Fijn om te zien, Jan! De opleiding heeft al veel jonge leiders doen groeien. Heel dankbaar om met jou samen te werken.

Ingrid

I was quite amazed by the day we spent all together. With your help, the energy in the group was drastically different than usual. And it has remained like that since then. It is quite staggering. I find now the discussions more peaceful, the people of the group more present and vulnerable, and true to themselves. I was also very impressed by your presence and by how easily you can read people.

Thomas

Zoals afgesproken liet ik alles wat bezinken. Het gaat heel goed met me en ik slaag erin om de aangeleerde technieken toe te passen in het dagelijkse leven. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken Jan. Dit was life changing voor mij!

Het contact met mijn lichaam is zoveel beter geworden. Vele groetjes

Stefanie

Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.