Psychedelisch reizen

Voor mensen die een psychedelische reis willen maken om gewonde stukken in hun onderbewuste te helen en antwoorden te vinden op existentiële levensvragen

Voorbij mentale patronen reizen

Je werkt stevig aan jezelf. Je hebt al veel trauma’s verwerkt. Maar er is oude pijn die je niet geheeld krijgt. Je botst nog op een muur waar je niet doorheen kan. Je wéét dat er nog onverkende terreinen in je brein zijn, maar je geraakt er niet bij.

In een psychedelische reis schakel je de perceptie filters van je brein uit. Je doorbreekt de mentale patronen die je vasthouden. Je reist diep in je onderbewustzijn en in het spirituele rijk. 

Een psychedelische reis is een onvergetelijke ervaring. Je kan op diepe trauma’s stoten die je eindelijk verwerkt krijgt. Veel mensen ervaren ook een grote verbondenheid met het universum. Je krijgt mededogen met jezelf

  • Na een psychedelische reis sta je bewuster in het leven. 
  • Je ontwikkelt een intuïtief begrip van het leven.
  • Je staat in intenser contact met jezelf en anderen.
  • Je durft meer je talenten tonen waardoor je meer flow gaat ervaren. 

Een goede integratie van een psychedelische reis in het dagelijkse leven is essentieel. Ik begeleid je zodat jij de verworven inzichten ook effectief kan neerzetten in jouw werkelijkheid. 

Wil jij meer info over psychedelisch reizen? Klik dan hier:

Contacteer me
Psychedelisch reizen
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.